Promo
108

A2B Express: Narudžba pošiljke putem Facebook chata

Kompanija A2B Express brza pošta odlučila je unaprijediti svoje poslovanje i predstaviti korisnicima novu online uslugu.

"A2B Express ide u korak sa savremenim tehnologijama i pruža inovacije korisnicima, koje diktiraju globalni trendovi. Korisnici će od sada moći, pored postojećih rješenja, svoje pošiljke naručivati putem Facebook chata i to putem Messengera. Na ovaj način ćemo se približiti svojim korisnicima i njihovim zahtjevima, a samim tim i biti ekspresniji i efikasniji u naručivanju pošiljki, kao i dostavi", rekao je Ermin Omeragić, direktor A2B Express.

Omeragić je dodao da na ovaj način korisnici mogu očekivati dostupnost servisa 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici i 365 dana u godini.

"Želimo da korisnicima damo do znanja da su oni na prvom mjestu i da sve inovacije imaju za cilj poboljšanje usluga koje koriste u A2B Expressu. Trudimo se da održimo intezivnu interakciju sa našim klijentima putem socijalnih mreža Facebook i Instagram, kao i Vibera i našeg sajta www.a2b.ba", istakao je Omeragić.

Usluga je dostupna svim postojećim i budućim korisnicima A2B na Facebook stranici ove kompanije. Za sve dodatne informacije naši klijenti mogu kontaktirati naš odjel prodaje na telefon 1300 ili putem maila [email protected].