Kasne s uslugom prenosivosti broja
0
5.000 KM kazne za BH Telecom, HT Mostar, Telekom Srpske...
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne znam kako ce oni ovo sad platiti...
hahahaha ja smjesne cifre majko draga da je bar 5 miliona to bi vec bilo nesto i te pare datii u doprotvorne svrhe, ja dna drzave majko moja draga
A ja kazne! PA OVOLIKO KAZNE PILJARE U NEKOJ BOSANSKOJ KASABI!!!
hahahah koja crna kazna? NAGRADA SINE, NAGRADA.....
pa daj pokrenite humanitarni telefon , mi cemo im pomoci da sakupe sve te silne pare......cccc kako ce to oni jadni skupiti ........ OVI SE NASI STVARNO ZAJE... S NAMA.......IMAM OSJECAJ DA NAS VEC JAKO DUGO PODCJENJUJU......MOGAO BI OVDJE EGIPAT DA BUDE, MISLIM VEC IMAMO PIRAMIDE.....
Ako ne mognu na rate, odose u stecaj...
Ijao kakve kazne! Šta je za BH Telecom tih 5.000 KM? Tu cifru za pauzu potroši par rukovodioca.
5k...pih, propasce bogami...bas te ih kaznili, ne znam kako ce se izvuc
hajmo svi poslat po jedan sms u nebo da ih popravimo
5000 KM hahahahahahahahahhahahahahahahaha
uuuu sad ce poskupiti usluge, da bi mogli platiti ovu \"kaznu\" hahaha crkni mafijo!
Ahahahahahaha... Kako ce jadni telekomi platiti 5000 KM??!!!?
hhahhahaa...dobit im 100 miliona i oni ih kazne sa 5 hiljada....hahaha ahahaha hbuahahahaha ah hbuauhahahahah
A kome ide lova od kazni?
Ovo im ovako i odgovara. 5000 je mizerna suma za ove operatere. Radije ce placati 5000 i dnevno i mjesecno ili kako god jer kad bace racunicu na papir. Broj korisnika koji bi presli na druge operatere puta mjesecna pretplata i racun, vise im se ovao isplati. Prava nam drzava.
Da su meni rekli da trebam platiti 5 feninga vise bih se zabrinuo nego oni za ovih 5,000 KM, smijesno...
da smo normalna drzava k\'o sto nismo, bez obzira na kaznu, neprocjenjivo vise stete donosi negativan imidž koji se formira ovakvim odlukama. Međutim mi niti smo normalno društvo, niti normalna država i kod nas je viđenje stvarnosti totalno izopačeno, pa ćemo tako i preko ovoga preći kao da ništa nije ni bilo.