Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
osiromasili narod da ne mogu da kupe el romobil a zakon prilagodili sebi do ovi lopovi od politicara pokupuju el auta-mars se vise u 3PM
Zašto nova? Kakva je razlika između novog i polovnog električnog automobila?
Polovni elektricni su na otpadu a novi u salonima
Spašavanje biznismena Rahmana....
Sva sreća pa zadržavamo carine na računare i računarsku opremu. Razlog je valjda taj kako bi zaštitili domaću proizvodnju.
Evo ne znam bil Polar il Teslu.
Da drzava zeli iskreno pomoci, dali bi povlastice i na polovna elektricna i hibridna auta. Ali znaju oni da narod nema para za nova, pa ko biva, eto ne recite da ne cinimo nista za vas.
Super ko ima 120000 će moći kupiti auto a mi sto šljakamo na benzin ko nas ……
Ukinute ili smanjene?????
Ukinuli pa onda smanjili?
Bravo za elitu!
Koji je samo ovo lobi da mi je znati, ko li je iza onih punionica i ostalog, saznat cemo vjerovatno jednog dana. Bolje da ste potpomogli domacu privredu u proizvodnji eko kotlova za grijanje, utopljavanje kuca i sl. Samo se treba iseliti
Tanovicu idel ti voda na usta
Pa sta ce ti elektricno auto, nemas ga gdje puniti. Nismo mi Njemacka. Vratite nam euro 4 da ko ljudi auta vozamo a ne old tajmere. Bruko jedna od drzave.
To nije za sirotinju.
Jel sirotinja udiše zrak ili ne? Prestanite sa tim glupim primjedbama, ovdje je cilj da se smanji zagadjenje zraka a ne da auta budu jeftina pa jos vise zagadjuju okolinu.
kad poskupi struja to ce se sve fino izravnat
Nece, ni blizu.
Nktm. Pa koliko sad kosta napr toyota chr hibrid 2.0? Bila oko 60k redovno brijanje.