Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U mene nove gume, šara tek počela rasti
Treba promijeniti da nebi sjebali vako dobre puteve..
Imam ove goodyear ultra grip kao na slici...odlicne gume
To je normala da ima ljetna i zimska guma a sto neko nezna nek kupi duple onda.
Ja imam jedne zimske i ljetne nemjenjam dok nebude trebalo:))
Prodajem dvije nove ljetne gume uniroyal 235/70 16 zolla 106V za SUV ili dzipa Cijena zajedno 250 km.. Ko zeli nek ostavi broj!
Jarane zovi odmah: 062 2651298
Hahaha...zar je do sada bila obavezna... Zivo me zanima koliko ih je imalo svu opremu...vecina vozi na ljetnim gumama...njih 80%...
Umjesto što se ulaže u razvoj oružja, koje će nas akoBogda sve pobiti, mogla se uložiti energija pa napraviti gume koje će biti efikasne na svim vrstama terena, uslova i temperatura. Ko kaže da je nemoguće, taj je budala. Ali ne, važnije je napraviti majku svih bombi, 94729 vrsta snajpera, pištolja, artiljerijskog oružja, raketa, čipova i dizni, pa onda novi samsung svake sedmice, pa u red po iphone, pa boca alkohola 150 hiljada $, pa gmo hrana, sje3i sve, koga boli k-ac.
I još nam Kinezi cuke pojedoše, nećeš se za 20 godina imati s čim ni poigrati.
Danas počinje sezona vožnje za pametne vozače koji cijene svog ljubimca, koji je prespavao zimski san. Još samo nedostaje mogućnost registracije auta na šest mjeseci, što bi trebalo omogućiti Zakonom.
@Dopeman Treba omogućiti polugodišnju registraciju auta, kome odgovara. Ovako ljudi plaćaju godišnju registraciju a ne voze, znači da ih neko pljačka.
Najavljuju snijeg, neka ih još 😊
Cijelo ljeto sam ih levatio sa M+S i oznakom male pahulje... "zimske, vidi pahulje" :D
Jedva cekam da stavim ljetne, ove bruje ko da su svi lezajevi otisli.