Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuj rezervni točak, koje to vozilo još ima osim terenaca, a i rezervne sijalice (xenon) možete zaboraviti, pogotovo na ovim novim autima, možeš samo na servisu cijeli far promjeniti.
Far se ne uzima kod xenona, tu se moze zamjeniti sijalica ali u servisu, far se novi stavlja kod LED opcije
Bolje imat para, bit zdrav i vozat mercedesa, vec nemat para vit bolestan i vozat jugu.
Ako kupis kineski akumulator normalno da nece trajati ni tri godine.U mom autu sam akumulator promijenio nako 10 godina.
Najlošije ocjene i "pad na testu" zaslužile su dvije gume. Poznati i popularni Toyo Snowprox S943 pokazao se iznimno lošim na snijegu, a guma nepoznatog proizvođača Davanti Wintoura iznimno je loša na mokroj cesti. Među testiranim gumama posebno se ističe i Sava Eskimo S3+ koja je dobila najlošiju ocjenu od svih guma na suhom Nepreporucuje se!
Adac test :Pobjednik testa su gume Dunlop Winter Response 2, na drugim mjestu je iznenađujuće Kleber Krisalp HP3, a treći je Pirelli Cinturato Winter.
jesu li i ovo pravila iz nekog pravilnika iz 1974 kao ono o zabrani samostalnog sipanja goriva na pumpi? cuj set sijalica i rezervni tocak.....
Moj akomulator star 44 godine i još radi....Upali kad vidi crvenu kratku haljinu...ne trebam ga mjenjati svako 3 godine....
Motokiltivator, 8 KS, 30 godina star, garažiran. Nikad mijenjan akumulator. I dan danas pali.
morel bager umjesto auta, ima dobru šaru
Akumulator svake 3 godine, koja budala to napisa ? Pa najbolje bi bilo onda auto mijenjati svake godine, al jbg nedaju nam ovi vlastodršci. Nema se !
Jarane po ovim preporukama treba 3000 km da osposobis auto za zimu ja budala ocm
Dobar članak i dobri savjeti.
Joj “zimska oprema”.. pa samo zamjenis gume i to je to, a sve ostalo (brisace, akumulator, antifriz) po potrebi kada crkne ili dodje vrijeme za to..
Za ovu vašu pripremu za zimu treba brat-bratu milja maraka. Konvertibilnih.
Siguran sam da 70% auta na cestama nisu tehnicki ispravna, a kamo li da imaju dobre gume na sebi.
jesam
Dobro je imati i cvaju u džepu za potkivanje hehe
😊😊😊