Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, ali kome će prodati tu bateriju koju ukrade? Možda meni da je ugradim u golfa sedmicu? 😂
Ma jednostavno koji ce im k... kad se dijelovi traze samo za VAG..
Evo, nisam nikakav lopov, ali recimo zasto ne bih ukrao el.automobil. Pa ne bih ga ukrao iskljucivo iz razloga sto u slucaju da je baterija poluprazna i krenem na isplanirano odrediste, koje je obicno dosta udaljeno, i ja moram stati negdje da ga punim sat vremena kako bih dosao do odredista. A „gorivaše“ napunis za 3-4 minute i gas. I mislim da je ovo u vecini slucejeva glavni razlog zbog cega ih ne kradu u tolikom broju.
naravno da je elektricno auto sigurnije, to ti je isto kao da neko nepismen pokusava provaliti na tvoj elektronski racun, znaci nema nikakve šanse
Znaju i oni da to Ne valja. ni električna kosilica ne valja. A kamo li Automobil.
Jedan od glavnih razloga zašto se ne kradu je to što će lopovi teško naći budalu kome će da utrpaju električnog polovnjaka a ne tamo neke šifre, dugmići, aplikacije i bla bla.
Koliko može trćat !?.
Zato sto se boje ljudi da im nece nestat struje🤣🤣🤣
Nemaju katalizatora,nemaju goriva sta ce im ukrasti? Sajbu?? xD
sad ce ispasti da mi je fora proletila preko glave, ali baterije na npr. tesla automobilu kostaju 5000 $ - 20000 $ nove, da se i to prodati, imaju finih metala, ili mi je tako receno :)