{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Zapleši s Lavom" i osvoji Peugeot 208 na 5 dana

8.9.2012. u 11:02
1
0
"Zapleši s Lavom" i osvoji Peugeot 208 na 5 dana
1
Peugeot BiH pokrenuo je takmičenje "Zapleši s LAVOM" na oficijelnoj Facebook stranici u sklopu kojeg su fanovi pozvani da se fotografišu sa Peugeot modelom, privjeskom, igračkom ili lavom u bilo kojem drugom obliku i postave fotografiju pomoću aplikacije.

“Cijela kampanja za Peugeot 208 poziva da pustimo da nas tijelo vodi (Let your body drive) i zbog toga smo odlučili da potaknemo i naše Facebook fanove na kreativnost i pozovemo ih da “zaplešu sa lavom” u bilo kojem obliku. Nagrada je dosta atraktivna, a to je korištenje novog Peugeot-a 208 na period od 5 dana. Nadamo se da će takmičenje potaknuti naše fanove na kreativnost i da će najbolja fotografija zaista dobiti i najviše glasova. Interakcija sa našim fanovima preko Facebook stranice nam je veoma bitna, a kroz ovo takmičenje želimo im pružiti mogućnost da se dodatno zabave i ujedno zahvaliti im se na vjernosti”, istakao je Denis Mašić, direktor kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za BiH.

Takmičenje traje 14 dana, a vlasnik fotografije sa najviše glasova kao nagradu dobija Peugeot 208 sa punim rezervoarom na 5 dana korištenja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: