Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inžinjer Ferrarija, stroj
😎😍😎🎶
Sad će se javit onaj što mu je dedo pričao ¨Sine niko se nije FiJata navozo" . Dedo mu je takođe pozant i po izjavi " Što više pereš zube to se više kvare!"
@dinooo1 evo minis čisto baliski d pokvarim projek
Ovo je neka zvjerka
Ruku na srce vozim i mjenjam auta najvise me alfi prestiglo
Kako Gulia QV izgleda, vozi i zvuči, oprostio bih joj sve "check ovo ono" mušice :)
sad ce glupi Bosnjo reci da Alfa ne valja - meni firma daje auto i nemogu birati (iako je BmW pa sam vrlo zadovoljan) ali probao sam ovu Alfa Giulia, verzija sa 180cv diesel - Auto je ekstra!!! sto se mene tice, iznutra i sto se tice voznje isto ako ne bolje od BMW.. i koliko znam i po cijeni je slicna BMW. Stelvio nisam probao ali predpostavljam da je isto super