Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skoro botovi pišu da je Xiaomi ima bolja električna auta od Tesle i Mercedesa.
Šljaomi ne mora apriori bit loš ipak su tek poceli - al Tesla je loša godinama - utripovani hajp da je najbolja je bas pogodno degenericima koji misle da su potegli onog gore za jaja jer su umislili da su najpametniji na svijetu......
jel to onaj sto ga robot napravi za 75 sekundi :)))))))) smeće
Pa kao i telefoni puni bugova i sofverskih gresaka
Dok se malo ustele iz fabrike,ljudi odmah poletili,sacekajte dok se greske odklone.
kineska plastika
ugasi pa upali
kako da ga upali - onim gumenim resetom u rupici za cackalicu :D
Šao mi je 🥹
Hahhahahahaha
skula
Biće to OK, samo treba vremena. Ljbitelj sam oktana, smatram električne automobile u najmanju ruku lošim rješenjem, ali očito da ćemo se svi morati resetovati i prilagoditi novim vremenima i trendovima.
😂😂
Zato kod Dizela dva puta se premota kilometraža i još ide :)
Dizel postoji 100 godina i još nemogu da uklobe sve karcinome što ispuštaju. Pa gdje će ova tehnologija biti za 100 godina.
probaj firmware updatovati
Mejd in Cajna