Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala što jest jest prekopiran Nissan...
Cudi mi da u Mercedesu treba da “kradu”, sta im dizajneri rade?
pa ljudi nije prekopiran Nissan.. nego velikim dijelom i jeste Nissan, sa odredjenim elementima Mercedesa. Kao sto je slucaj i sa onim dostavnim vozilom koji je radjen u kooperaciji sa Renault-om. To je sasvim normalno. VW je grupacija i niko im ne zamjeri sto prave Q5 i Tiguana, Yeti-a i ostale suv na istoj platformi.. more auta koristi istu platformu. Ali kad konkurencija to radi, onda ne valja..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nije ni amarok ni ovaj Mercedes nešto u biti bezzze auta, samo bezveze skrhaš desetine hiljada eura
Sigurmo nekog Kineza zaposlili ,a on se još nije resetovao pa nastavio copy- paste
Samo sigurno znam da ova novija auta los kvalitet imaju i previse elektronike koja ni malo nije jeftina kad pocme zajebavati! Stara auta bez tehnike i mrdzalica su imala puno bolji kvalitet a jeftiniji dijelovi!
Nista kupi Bubu onda i deri.
Mora da vozaš Golfa 2. ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi kamioni mi ne trebaju u životu, pa me njihov izgled isto tako ni malo ne dira, a to što je Merc pođonio japanca , mislim da je samo plus u kvalitetu, a zaluđenici u Mercedesovu zvijezdu to svakako neće puno uzimati u obzir, tj. biće i dalje spremni platiti više za zvijezdu
Isto tako mozes reci i za BMW fanove. Kupuju bez obzira na sve. Mislim vecina njihovih novih modela izgleda kao neka KIA sa njihovim znakom. I jednih i drugih.
postoje dvije vrste automobila pod 1 Mercedes pod 2 ostali, tako da je bolji od kante amarok u svakom pogledu
Sta ovi iz fuservagena imaju reci jednom Mercedesu?
Nisam izmislio auta i za vw i za merc, pick-up pogotovo. Merdji je ovo plus jer se ne stide uciti od boljeg, a vw karinasi naprave jedno auto i onda na toj platformi komlet grupacija skoljke samo promjeni, jes se javio ko ce da prica...
@Trojanac "Nisan izmislio", gore greska, brzo kucam :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koji kvalitet mercedesa? zadnji kvalitetan mercedes je bio w140. novoj s klasi podrose farovi ko da je fiat iz 90tih
Ovo isto je Mercedes uradio na Renaultovom kediju... Naravno uz dopustenje Renaulta, cak su i u novu A klasu ugradjivali renaultov motor kojem su samo prisili druge znacke...
Mercedes nije ugrađivao Renault motor, nego je Renault za Mercedes pravio samo 1.5 motor (konstrukciju, sa materijalima specificiranim od strane Mercedesa), jer se Mercedesu ne isplati da razvija te male motore pošto ih slabo koristi u svojim automobilima. Sistemi ubrizgavanja, hlađenja, turbo punjač i sve ostalo je Mercedesovo. Po zakonu da su oni samo stavili Renault motor morali bi napisati dci, a ne CDI. Motor kao konstrukcija nije više nikakava pamet, nego ono ostalo.
vw na aparatima jer ne moze pljunut mercedesu kako rade auta prc,prc