Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam posto li je akumulator za ovo vozilo? a sta ako gdje se pokvari u putu.....koga pozvati ili mehanicara ili autoelektricara. to sebi ,ba ,japanci otvaraju radna mjesta u bih,zar ne!
Gdje god u Bosni i Hercegovini neko vidi ovaj automobil (ili njemu slican) na nasim registarskim tablicama, treba ga zapaliti. Ne zato sto je los, nego zato sto je 100% kupljen ukrdenim parama. Il\' ga je kupio neki mafijas il\' ga je kupio neki politicar sto je jos veci razlog da se zapali. Elem, unistavajte dobra i skupocijena auta jer su to vase tj. nase krvavom mukom zaradjene pare! Kad ja ne mogu imati normalan zivot, e vala ne moze ni neki politicar=mafijas vozit ovakav auto.
e moj trooper.... pregledaj ochi....
Ko ovo kupi pokraj S-Klase, Sedmice i A8 njemu vise nije za pomoci. Pazi samo kako ova dugmad izgledaju, kao na nekakvom Samsung radiu.
Nista jace od Golfa 2 ,84 godiste,spusten,remus,sportski volan To je omiljeno auto nas Bošnja :S ufuraju se sa napucanom dvicom 84 godiste,sta bi bilo da imaju ferarija ???
Ovo je totalna Erotika heheh brutalno dobar
U SLICNOM Lexusu se vozi direktor Bosnalijeka... koliko sam upucen, radi se o OBICNOJ verziji, tj LS600L koja NIJE hibrid... A, sta je to 260 000...sica...
ovo nije za svakog :)
Ebo Lexus. BMW je kralj.
u italiji kosta 137.100 eura,provjereno
ja juce vidio, japanski ambasdor ima jednog...
lexsus je fakticki toyota malo luksuznija klasa
beton, nema sta vjerujte mi al mislim da je ovaj isti auto parkiran ispred bosnalijek-a
ma šta zna bošnjo šta je lexus - daj ti bošnji golfa i \"remusa\" sa autopijace na stupu i nek juri niz titovu. ništa mu više ne treba
i na kraju krajeva to je ipak samo auto!