{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Volvo XC90 dostupan i bez suvozačkog sjedišta

Klix.ba
23.4.2015. u 13:00
23
32
Volvo XC90 dostupan i bez suvozačkog sjedišta
23
Volvo XC90 dostupan i bez suvozačkog sjedišta
Pored proslavljenih i dokazanih superluksuznih marki automboila kao što su Rolls Royce, Bentley i slični teško je ponuditi još veći i još bolji nivo komfora i luksuza u automobilu. Ipak, čini se da je Volvo uspio upravo to, i to na vrlo jednostavan način.
Inovacija iz Volva dolazi u vidu posebne edicije novog modela XC90, a koja je zamišljena u neobičnoj konfiguraciji s četiri sjedišta. Volvo XC90 Exellence je model za sada ponuđen samo u Kini, s obzirom na to da je tržište luksuznih automobila u ovoj zemlji u velikom porastu, te bilježi višestruko veću potražnju takvih automboila u odnosu na Evropu i ostala tržišta.

Volvo je u ovoj verziji svog SUV-a XC90 dodatni luksuz povlaštenom putniku obezbjedio tako što je u potpunosti izbacio prednje suvozačko sjedište, a umjesto njega je postavio zanimljivo rješenje koje kombinuje otoman, radni sto i televiziju. Dodatno, Volvo je izbacio i treći red sjedišta koje XC90 ima, te je pomakao drugi red sjedišta dodatno unazad kako bi ponudio prostor i komfor dostojan prve klase.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: