promo
8

Volvo Selekt - siguran izbor kupovine vrhunskog polovnog vozila

Volvo centar Sarajevo u ponudi ima veliki broj malo korištenih vozila marke Volvo, a svako vozilo ima poznatu historiju vlasništva.

Ukoliko se bojite kupiti polovno vrhunsko vozilo zbog nepredviđenih troškova i nepouzdanih prodavača, ova ponuda provjerenih vozila predstavlja pravo i sigurno rješenje za vas. Ponudu Volvo Selekt vozila pogledajte ovdje.

Razlozi za kupovinu u Volvo centru Sarajevo:
  1. Provjerena i tehnički besprijekorna rabljena vozila (pregledana u 110 tačaka),
  2. Priprema vozila po Volvo standardima,
  3. 12 mjeseci garancije i 12 mjeseci mobilne asistencije,
  4. Sva vozila imaju poznatu historiju vlasništva,
  5. Garantovano zadovoljstvo (30 dana ili 1.500 km da zamijenite svoj automobil,
  6. Odlični uslovi finansiranja i velik izbor automobilskih osiguranja.
  7. Mogućnost otkupa vašeg starog vozila odnosno zamjena "staro za novije".

U Volvo centru, najvećem centru rabljenih vozila u Sarajevu, postoji i mogućnost kupovine s otkupom vašeg vozila, dakle da vaše polovno vozilo uzmu u račun (staro za novije).

Pored bogate ponude polovnih vozila svih marki Volvo servis u okviru Volvo centra Sarajevo, je opremljen i vrhunskom opremom i tehnikom po najnovijim korporativnim standardima i posjeduje šest dizalica, liniju za kompjutersku dijagnostiku, geometriju točkova, vulkanizersku stanicu, autopraonicu, mašine za punjenje klima uređaja itd, a svi kvarovi otklanjaju se u najkraćem mogućem roku.

Serviseri Volvo centra Sarajevo se mogu pohvaliti najzahtjevnijim certifikatima i dugogodišnjim servisnim iskustvom, a dobavljači servis svakodnevno opskrbljuju originalnim rezervnim dijelovima za sve modele Volvo. Nije na odmet spomenuti i tzv. Help line, kanal za pomoć koji je 24 sata dnevno na raspolaganju Volvo serviserima.