Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TSI najbolji motori. Moj pajdo ima Golfa 2.0 TSI to leti
Prva asocijacija - Mrkvini dostavljači. Sad će moći pod ručnom po mahalama rekorde obarati...
Sad ce @Movie da poleti da kupi svog svabu od 114 KS i da bude glavni u svom selu ;)
Djeco, jos niste skontali da za dobru voznju ne treba KS-a, nego znat vozit. Ako neko kupi golfa, to znaci da je kupio kvalitet...a tvoju francusku kantu moze i u stojadinu pretec.
@Movie Steta sto se iza tvog profila krije neko ko za svojih 30ak godina nije provozao nista vise od tog Golfa (da se ne uvrijede vlasnici istog, nemam nista protiv tog auta). A ja niti sam dijete niti si ti neko ko meni treba objasnjavati da za voznju ne trebaju KS, barem ne meni koji imam SAMS-ovu licencu za A03, A07 i A09. Jos ako ti kazem da sam sa francuzom na podiju vec nekoliko godina i znam dobro sta i koliko mogu ta auta. Licno imam francuza i kao auto za svaki dan
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pocket rocket :) napokon
Voli švabo da je kockast da ga ebeš ....
ne bi ni bio fazon u gti staviti automatski mjenjac :D
ovo tamam da mogu tatini sinovi kroz crveno 160 prolaziti
Gdje ces s ovim 160 ako te udari biciklo satracete!
Jarane, ti očito nemaš veze s vezom o kolima. Ne voze babini sinovi Up-ove, drug moj.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)