Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
preskup za pikapa,.... ipak je to auto za poso
glupani sa klixa zabranili komentare na tekst o novom tiguanu nesvjesni da je to možda u ovom trenutku najkompletniji proizvod iz vw.
VW odavno vise nije "narodno auto" radi cijene radne snage u njemackoj koju su primorani placati. Dok je prije najnovija tehnologija iz koncerna iskljucivo isla u Audi pa u VW pa tek onda Seat/Skodasada mozete primjetiti promjenu strategije gdje i VW ima premium tehnologiju. Mislim da je to najvise pocelo sa Tiguanom koji je po pitanju raspolozive dodatne opreme bio ravan Audiu pogotovo sa modelom 2016 se vidi da VW nastoji biti "nizi premium" a ne narodno auto
kakva njemačka radna snaga, ne znam da li ga i sklapaju gore više. Pa presvlake za ovo su naše bosanske, Prevent ih isporučuje. Šije Bošnjo ko lud za VW-a model 2016, posle posla sjeda u VW model 1984
@A1fa http://www.volkswagenag.com/content/vwcorp/content/de/the_group/production_plants.html heb ga vecina je u njemackoj ali ima i Sarajevo na mapi ???
Sad ce komentatori (VW strucnjaci) da ocjenjuju, a isti jos mastaju o golfu3
E ovakav mi jedan treba za Baustelle.
Malo polozili postojecu tablu i to nazivaju novim.VW stare varalice.
je l to golf nije, je l to pasat nije, je l to folk - jeste - vi slusate folk fildzan vagen radio....
VW KLASIKA
sta, sad se i u Evropi pocinjemo furat na pick-up trucks?!
A ti samo gledaj 😉
prije compact SUV a budala uvijek ima pa kupe nesto sto nije za europske ulice. Ovo cudno ne mozes nigdje parkirati