promo
7

Velika rasprodaja polovnih vozila sa 4x4 pogonom

Za sve one koji traže SUV, terenac, „džip“ ili vozilo sa 4x4 pogonom posjeta Kia centru Sarajevo jedini je ispravan izbor. U Kia centru Sarajevo pripremili su veliku rasprodaju vozila sa 4x4 pogonom u periodu od 22. do 25. januara.

Ukoliko se borite sa nepredvidivim i nepristupačnim terenima, vozilo sa pogonom na sva četiri točka predstavlja jedino pravo i sigurno rješenje za vas.

U ponudi je veliki izbor polovnih vozila svih marki sa pogonom na sva četiri točka, a kupovina u navedenom periodu donosi vam brojne povoljnosti:

• do čak 10.000 KM popusta • besplatan prvi naredni redovni servis • uvećanje procjene vašeg vozila za čak 1.000 KM

U Kia centru Sarajevu, najvećem centru rabljenih vozila u Sarajevu, postoji i mogućnost kupovine s otkupom vašeg vozila, dakle da vaše rabljeno vozilo uzmu u račun (»staro za novije«).

Više o akciji, koja traje samo od 22. do 25. januara saznajte klikom ovdje. Razlozi za kupovinu u Kia centru Sarajevo:

  1. Provjerena i tehnički besprijekorna rabljena vozila (pregledana u 110 tačaka),
  2. Sva vozila imaju poznatu historiju vlasništva,
  3. Odlični uslovi finansiranja i velik izbor automobilskih osiguranja.
  4. Mogućnost otkupa vašeg starog vozila odnosno zamjena »staro za novije«.

Pored bogate ponude polovnih vozila svih marki Kia servisni centar Sarajevo je opremljen i vrhunskom opremom i tehnikom po najnovijim korporativnim standardima i posjeduje 12 dizalica, liniju za kompjutersku dijagnostiku, geometriju točkova, vulkanizersku stanicu, autopraonicu, mašine za punjenje klima uređaja itd, a svi kvarovi otklanjaju se u najkraćem mogućem roku.