{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Utakmicu BiH - Brazil u Švicarskoj će gledati Nerman i Ermin

S
Sarajevo-x.com
23.2.2012. u 16:33
0
7
Utakmicu BiH - Brazil u Švicarskoj će gledati Nerman i Ermin
0
Utakmicu BiH - Brazil u Švicarskoj će gledati Nerman i Ermin
Nerman Begić
Volkswagen BiH je još jednom pokazao koliko vrednuje mišljenje svih vjernih i budućih fanova oficijelne Volkswagen BiH Facebook stranice. Ovog puta, Volkswagen BiH je obradovao dva najkreativnija fana sa po dvije ulaznice za utakmicu Bosna i Hercegovina – Brazil, koja će se održati 28. februara u Švicarskoj.
Naime, igra pod zanimljivim sloganom "Najljepša Volkswagen fotografja" počela je 17. februara i završila je 22. februara kad se doznalo ko su dva pobjednika i kad su njihove originalne fotografije objavljene na zidu Volkswagen Facebook stranice. Svi zainteresovani su mogli učestvovati u ovoj poklon igri na način da pošalju fotografiju njima najljepšeg Volkswagen modela ili neku drugu zanimljivu fotografiju sa Volkswagen motivima, a pobjedu su odnijele fotografije učesnika: Nermana Begića i Ermina Pačariza koje su imale najviše lajkova.

Pobjednicima su uručene i po dvije Volkswagen majce i dva Volkswagen kačketa kako bi doživljaj utakmice 28. februara bio upotpunjen.

Pratite Volkswagen na Facebooku, jer možda upravo Vi budete sretni i osVWojite neki od poklona u narednim Volkswagen poklon igrama!

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: