Volkswagen Facebook poklon igra

S
Sarajevo-x.com
20.2.2012. u 23:03
0
8
Volkswagen Facebook poklon igra
0
Volkswagen Facebook poklon igra
Volkswagen BiH nastavlja poklanjati vrijedne poklone svojim vjernim i budućim fanovima Volkswagen BiH Facebook fan stranice. Ovog puta, Volkswagen BiH će obradovati dva najkreativnija fana sa po dvije ulaznice za utakmicu Bosna i Hercegovina – Brazil, koja će se održati 28. februara 2012. u Švicarskoj.
Igra pod zanimljivim sloganom "Najljepša Volkswagen fotografija" počela je 17. februara 2012. i trajat će do 22.02.2012, kad će se doznati ko su dva pobjedika i kad će se njihove originalne fotografije objaviti na zidu Volkswagen Facebook fun stranice.

Svi zainteresovani mogu učestvovati u ovoj igri na način da pošalju fotografiju njima najljepšeg Volkswagen modela ili neku drugu zanimljivu fotografiju sa Volkswagen motivima na mail adresu: [email protected], nakon čega će sve pristigle fotografije biti objavljene u posebnom albumu.

Pobjedu će odnijeti dvije fotografije koje budu imale najviše lajkova. Pobjednicima će biti uručene i po dvije Volkswagen majice i dva Volkswagen kačketa kako bi doživljaj utakmice bio upotpunjen.

Detaljna pravila ove Volkswagen poklon igre možete pronaći na oficijelnoj Volkswagen BiH Facebook stranici.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (8)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: