Fordova Liga šampiona
0

Uštede do 5.200 KM za modele Focus i Fiesta

Sarajevo-x.com
F-AC, ekskluzivni distributer vozila Ford, priključio se globalnoj Ford kampanji koja prati ovogodišnju Ligu prvaka sa ponudom posebno prilagođenom lokalnim kupcima.
Od 05. marta F-AC sa svojim prodajno-servisnim centrima u Sarajevu, Mostaru i Banja Luci te kod ovlaštenih partnera u Tuzli, Bijeljini, Gradačcu i Jelahu, kupcima je omogućio kupovinu svojih modela Ford Focus i Ford Fiesta po specijalnim cijenima i posebnim uslovima finansiranja koji su do sada u BiH bili potpuno nepoznati, ali su u Evropi i svijetu jedan od najpopularnijih načina finansiranja. Radi se, naime, o "buy back" aranžmanu.

Fordov partner, F-Autocentar, je "buy-back" aranžman u ovom slučaju programirao kroz određeno finansijsko učešće, plaćanje rata u periodu od 48 mjeseci, odnosno četiri godine, a nakon tog perioda kupac je u poziciji da odabere da li će uplatiti i preostali iznos ili će automobil vratiti i za njega dobiti utvrđeni novčani iznos.

Tako će akcijska cijena Ford Focusa sa popularnim Trend paketom opreme u benzinskoj 1.6 verziji iznositi 26.700 KM. U okviru "buy back" aranžmana, uz mininamlno finansijsko učešće od 5.014 KM, 48 mjesečnih rata u iznosu od 415 KM, kupac ostvaruje pravo da nakon 4 godine vrati auto i dobije ostatak vrijednosti u iznosu od 8.010 KM.

Isti model u dizelskoj verziji dostupan je po cijeni od 29.900 KM, odnosno 5.616 KM minimalnog učešća, 468 KM rata na 48 mjeseci i 8.798 KM ostatka vrijednosti.

Ford Fiesta, u okviru ove akcije kupcima je ponuđena po jedinstvenoj cijeni od 18.499 KM sa motorm 1,25i. Prva uplata po osnovu "buy back" finasiranja u iznosi 3.474 KM, a kupac je naredne četiri godine dužan uplaćivati ratu u iznosu od 287 KM. Nakon četiri godine kupac ima pravo na ostatak vrijednosti od 5.550 KM, koji može iskoristiti kao učešće za nabavku novog vozila ili u druge svrhe, prema vlastitim potrebama.

Svi modeli dolaze sa Trend paketom opreme, koja pored klima uređaja, servo volana, ABS+EPS sistema, prednjih i bočnih zračnih jastuka te zračnih zavjesa, uključuje i putni računar, grijane retrovizore sa elektronskim podešavanjem, kožni volan, radio i CD player sa USB povezivošću i brojim drugim dodacima koji će vožnju učiniti ugodnom i zabavnom.