Prva liga Forda
3

U Fordu uštede i do 12.000 KM

Sponzorisani članak
Tokom Mjeseca otvorenih vrata u F-Autocentru i u sklopu velikog broja aktivnosti koje prate Fordovu aktuelnu kampanju UEFA Liga šampiona, F-AC od 14. maja do 18. juna priprema još jednu veliku akciju u svim svojim prodajnim centrima.
Radi se o akcijskoj prodaji lagerskih vozila Ford Focus, Fiesta, Fusion, C-MAX, S-MAX, Mondeo i Kuga. Sva vozila su će svojim kupcima biti na raspolaganju odmah, a uštede koje se mogu ostvariti tokom ove akcije kupovine novog vozila su i do 12.000 KM. Akcija će trajati sve do 18. Juna, a za kupce i posjetioce F-AC salona će u toku ovog perioda biti upriličene testne vožnje Fordovih modela, ali i nagradne igre.

Ovom akcijom F-AC zaokružuje cijeli niz ponuda u maju i junu u svojim salonima. Trenutno je aktuelna i servisna akcija „Uz Ford servis nikad niste na klupi“, na kojoj kupci mogu iskoristiti cijeli niz pogodnosti i popusta u servisu, poput besplatnog kontrolnog pregleda 37 kontrolnih tački Ford vozila ili 50% popusta na servisne usluge.

Ponuđene akcije vozačima su na raspolaganju u prodajno-servisnim centrima u Sarajevu, Banja Luci i Mostaru te kod ovlaštenih Ford dilera u Tuzli, Gradačcu, Bijeljini i Tešnju.