Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Americi vec i veliki teretni kamioni idu bez vozaca.I pokazalo se jako uspjesno, narocito na polju saobracajnih nezgoda koje su svedene na minimum.Jer 99 % slucajeva uzrok saobracajne nezgode je ljudski faktor ,koji je u ovom slucaju iskljucen. Ovo je buducnost ,voljeli mi to ili ne.
"Ko ce sad ovaj balon da puse?" Totic
Nije to Golf 2 da mozes u ildju sa 80
ovo je za naše ljenštine, dodati u sistem "frajer-mod" da sam pretiče na punoj i prolazi kroz crveno
Amerima nakon pjesacenja polako postaje mrsko i voziti.
Ovo je namjenjeno najviše za ljude koji putuju daleko, čak svakodnevno, a nemaju kad stajati i odmarati... imaš deadline i vozi, a kad baš budeš umoran, onda malo kompjuter preuzme kontrolu. Lijepa stvar. Ne treba bježati od napretka tehnologije.