Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sirotinja i dalje kupuje polovno
jarane ti si lud...NE bi vjerovao koliko narod kupije nova auta...
@Mahalac vidi se koliko kupuju da samo 3% populacije vozi auta mladja od 2020 godista
4495 novih, putnickih vozila registrovano. I ako bismo grubom statistikom isli, to bi znacilo svega 8990 na kraju godine. Ali, logika mi kaze da ih se vise registruje u prvoj polovici, pa ce konacan broj biti i manji. 8-9k novih auta u 2023. godini... tanko je to, ali razumijem, auti su preeeskupi.
Joj naslova, nepismeni govinar, de dajte otkaz, mislio da su sva nova, kad 18% od nekog broja. Novinaru paksu ti je ljubomoran na usta, koliko njesra izlazi ti iz usta.
Gledaj Hondi na slici 😍😍😍 još da je sreće viđati ih po ulicama
Samo VW rodjeni 😅😅😅😅
Majko moja pomozite mi. Pokusavam da izracunam koliko je u ovoj statistici novokupljenih privatnih auta? Pise da je 55,5% putnickih privatnih ALI koliki je tu udio skroz novih a koliki udio uvezenih? Obe kategorije su prvi put registrovane.
Novi pokusaj: Od 43541 vozila je 18,6% novih. A od tih 18,6% novih je 55,5% putnickih automobila. Koliko je onda novih brojcano a ne u procentima.
Ako sam dobro skontao i sračunao novih putničkih vozila je 4455 al imaj na umu da nisam neki matematičar haha
A da dozvolite uvoz euro 0,1,2,3 i 4 a ne samo 5 i 6. U Hrvatskoj i zemljama EU možes uvesti sta gid hices bez obzira na starost samo što starije malo više naraste porez....
Sve se nema ha