Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oki doki
Pratim Evoque vec neko vrijeme! Auto je stvarno extra! Problem nas u BIH je sto nema oficijelnog servisa
ako ce biti kao sta ima na guglu slika, bice vrhunski,,da mu se zadnja vrata kontra otvaraju i slicno..
Na sta spade Land Rover a nekad je bio osvajac relija Pariz - Dakar, imao perspektivu da postane tj. da ostane najbolji terenac, umjesto toga postade odignuti auto sa pogonom na 2 tocka.
Ja kad bih uradio ovo sa autom sto je prikazano na slici sigurno bih urlikao "Ode auto, a tek ga kupio....u je*emu ni otplatio ga nisam" xD
sta ocekuju i da pliva
Pola od vas pljuje a niste nikad ni sjeli u njega!
Ja ga vozim
Ako hices provozat cu te da i ti vidis sta je auto
"ispred vjetrobranskog stakla ugrađen zračni jastuk za umanjivanje povreda pješaka u slučaju udara" Evo ga odlican za sarajevske kamikaze!