Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve pohvale za ovu auto kucu Simanic. Kao strucnjaci nr 1 a kao ljudi jos bolji.
Fabrički inženjeri veze nemaju, a ćuneri znaju bolje.
Nek to naprave na mom ticu ako mogu
@gooUser1573979822 Na mom tico ako mogu**
Svi koje ovo zanina i koji misle da fabrika ne zna šta radi razmatraju samo povećanje snage motora, a kočnice ni ovjes ih i ne zanimaju u smislu sigurnijeg zaustavljanja. A o sigurnoj voznji o sigurnom rastojanju ne treba govoriti, to se vidi svaki dan na cestama. Ovakve prerade ne donose vam ništa! Samo mogu da odnesu hrpu novaca i uvale vas u nevolju.
Svaka premium Firma ostavlja lufta za chip tuning (software) i to se najbolje vidi u Facelift modelima koji su "par" konja jači od prethodnog modela....
Zakonom zabraniti dizele u autima
Sad u skoroj budućnosti dolaze električna vozila pa te sve vaše performanse možete objesiti mačku o rep nema auspuha ni nikakvih filtera i te svoje aparate ne možete priključit za elektro automobil i hajd zdravo samo đaba uzimate ljudima pare jer su do sada i bez toga radili exstra auti.
Kakav cips kakvi bakraci kupi Alfu trazit ces da ti neko ukljuci blokadu
Konacno fino objašnjeno , cestitke gosp. Simanicu za vrijeme, rad i trud.
Imam Alfu 159 2.4 JTD dali mogu smanjiti snagu ide previse i prebrzo 😍😍😍
@Schumaher perverzija motor :)
Pojacava snagu,smanjuje radni vjek auta. Fabricke postavke imaju garanciju a ko od njih daje garanciju? Prodaju maglu budalama. Svako ceprkanje softvera ili bilo cega na autu automatski znaci ukidanje garancije na vozilo. Ma pametnjakovici. Drug mi je cipirao A5 3.0 tdi radio ko sat,nakon cipovanja svaki mj na garazu. Budale.
Neno palac gore.
ja imam pezoa 307 66kw odlican hoce povuc malo trosi preso 250 hiljada regisracija jeftina. sipam samo euro 4 posto je jeftiniji a ne osjetim nikakvu razliku u vuci. ne kvari se i koji ce k.c i njemu i meni veca snaga jer nikad ne vozim preko 100 na sat niti zelim
Povraća mi se kad čujem sipljivi zvuk blow-off ventila na kanturinama u kojem uživaju naši "rejseri"
To nasi specijalci. Ili one soundkutike dam im astra zvuci kao Mustang. A kad ha pitas sta ce biti sa DSG mjenjacom ako ciporas motor? Pojma on nema.
To se trazi, digni do maksimuma performanse motora, sto je lahko kod dizela sa turbinama. Vozikaj se tako 20/30000 kilometara, vrati snagu na standardno. I onda prodaj auto dalje, to sto rikne motor ovom sto kupi nema veze.