U sportskom ruhu
0

Startech tunirao Land Rover Defender

D. B.
Njemački tuner Brabus je stekao slavu tunirajući različite Mercedes-Benz modele, a za sve ostalo je tu Startech.

Najnoviji Startechov projekt je baziran na novom Land Rover Defenderu, čija je karoserija lakirana u dvije boje, bijelu i crnu s tim da preovladava bijela, dok su stubovi i krov crne boje. Najveće promjene su vidljive nazad gdje je Startech uklonio rezervni točak za elegantniji izgled. Tu je oslikana monohromna britanska zastava, ali je uz doplatu moguće dobiti i zastavu u boji.

Radi se o najmanjem novom Defenderu s oznakom 90, koji je dobio velike 23-inčne Monoster E felge s deset dvostrukih krakova i Yokohama gumama dimenzija 305/35 R23. Neki će reći da su ipak prevelike te da bolje odgovaraju dužem modelu 110 ili nadolazećem većem modelu 130 s tri reda sjedišta.

Startech je poradio i na zračnom ovjesu zbog većih felgi, a kada se aktiviran on-road mod, Defender je 35 mm bliži tlu u odnosu na standardni. Klirens se u off-road modu nije promijenio kako se ne bi smanjile mogućnosti SUV-a na težem terenu.

Tuner je pripremio i suptilni body kit za Defender 90, a u unutrašnjosti se mogu dobiti aluminijske papučice i nasloni za nogu, kao i specijalne patosnice.

Kupci mogu birati iz široke palete boja i dizajna presvlaka, a dostupne su koža i Alcantara.