A1 iz Senner Tuninga
0
Prve prerade najmanjeg Audija
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ružan li je,do bola!!!! VW masakr motornom pilom.Nijemci su se modernizovali,pa auta sada dizajniraju motornom pilo.A koliko će da košta ova grdoba?Osnovni paket,sa volanom i mjenjačem,eventualno sjedište vozača,po mojoj slobodnoj procjeni 20 000 eura.Smijurija od auta,smijurija od firme koja ga pravi.VW je prošlost.
Ko je ovo dizajnirao pa kodasumu sjekirom obradživali zadnji dio totalni promašaj
Od kada AUDI kopira bilo koje drugo auto molim vas, pa kad je izasao Audi A1 a kada Daewoo Lanos? Ovo je kako naslov kaze \"Prve prerade najmanjeg Audija\" Svaka cast za svako novo savrsenstvo iz D
Neka je samo tvoj Golf II \"lijep\", majke mi, ne mogu ove golfove vise smisliti, toliko sam ih sit, i drago mi je sto sve vise nestaju, makar kroz udese, samo da ne bude mrtvih!
Dovoljno je samo vidjeti 2. i 3. sliku. Neviđeno ružno ! Ovo se može svidjeti samo slabovidnim osobama i papčinama.
lici mi malo na novog seata ibizu XD
www.just2cool.com.ba
Koo da je fićo opalio Golfa!
Svabo napravi uvijek pravu stvar. Aplauz!!! Jos da je malo provozati... :D
Sta je ovo ovako ruzno, braco draga! :O
odlican je :D kakve sire gume zaboga.. pa nece izgledati ko BH golf-avioni :S 20 cm van maske izlaze gume :D
Nekako mu se gume na slikama cine preuske, bilo bi bolje da su sire
Zbog loseg puta u Bee Haa ovo je auto stvoreno za nase ljude kratko lagano i jako