Čudovište na točkovima
35
Ovaj Defender pokreće V8 motor iz Corvette
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nikad necu zaboravit jednu hondu po gradu se drajvala ovakav volan a tange natego na njega jos xD
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Jako ruzan dizajn kako s vana tako i unutra.
Defender je najbolji terenac koji nikad nije imao dobar motor.
@sae540 Dok radi najbolji je, problem je sto kratko radi, i svaki motor koji se ugradjivao je bio los, da je imao motor, toyote, nissana, mercedesa, vw nebi bilo boljeg terenca.
@sae540 I ovi ostali se trebaju odrzavati ali preaze puno vise kilometara. Defender ima nitovanu aluminijsku karaseriju, koja je otporna na prohrdjavanje, kod prevrtanja i grušenja lima lakse je popraviti, jedini problem je motor koji su loše pravili, poslije su ugradjivali bmw i ford motore koji nisu bili adekvatni za to vozilo, za prava terenska vozila kakav je defender mora se ugraditi motor za radnu masinu bez turbina i napucavanih konja, motor -
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I ?
Bolji onaj Defender iz WoT-a. :P