Astra iz Irmschera
0
Novosti i za najnoviji Opel
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vozio sam vec ovu novu astra 1.6 turbo i novog golfa VI 1.4 TSI sa 160 KS i mogu vam reci da astra bolje vozi nego golf i da mnogo bolje izgleda. Ovaj Astra ima najbolje Xenon lampe u svojoj klasi sa 8 programima, kameru koja cita znakove ogranicenja na cesti, Flex Fix drzac za dva bicikla, i grijanje volana.
Hehe, seljak ostaje seljak (sa golfom 2 1.6 D iz 86 godine samo je frisko ofarban i stavio mu je alu felge da izgleda sto vise \"sportski\"). Fuuuuuuujj
Golf forever??? a sigurno lik voza g2 1.6d hahahaha ja seljacine
Ma džaba im sve prerade, rinaka ostaje rinaka
titov jugo je bio bolji jer je imao specijalni abs sistem :D vozi ga chmoljo i zoom66... zivila petokraka!
Pa ljudi ova astra je skoro ista kao novi megan... ja ne znam ko je tu koga pokrao...? u svakom slucaju nije lose... opel se dosta poboljsao u zadnjih nekoliko godina.