Ruska priča
3

Khann pripremio atraktivno karbonsko odijelo za novi Land Cruiser

E. L.
Pored novih 22-inčnih felgi, Toyotin novi Land Cruiser dobio je proširene blatobrane i nekolicinu karbonskih karoserijskih komponenti koje ga čine još impozantnijim.

Svi sadašnji i budući vlasnici kojima se čini da bi Toyotin aktuelni Land Cruiser (300) trebao biti još impozantniji rješenje bi mogli potražiti u ruskoj tuning kompaniji Khann International čije je sjedište u Moskvi.

U Khannu su za Land Cruiser 300 pripremili komplet novih 22-inčnih ojačanih aluminijskih felgi (KW LT2) u crnoj ili crnosrebrnoj boji, a pored njih tu je i nekolicina karbonskih karoserijskih komponenti koje se ponajbolje slažu s crnom bojom karoserije Toyotinog „teškaša“.

Za kompletan karoserijski kit od karbona koji uključuje masku hladnjaka, kućišta retrovizora, zadnji spojler, poklopac motora i elemente u odbojnicima treba izdvojiti oko 9.500 eura, a s proširenim blatobranima i spomenutim felgama cijena dorade novog LC-a, čija je lista čekanja rastegnuta na čak četiri godine, iznosi nešto više od 20.000 eura.