Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spreman za apokalipsu u kojoj imas svoju cisternu benzina da te prati... LoL.. Ne kontaju ovi Ameri bas dobro...
Za apokalipsu je golf kec ili dvojka koji gutaju sve od lože do trafo ulja, a ne ove elektronske šminke!
Ovo i ovome slična vozila nisu za normalne smrtnike i svakodnevnu upotrebu, ali imaju određenu privlačnost među onima dubljeg džepa i željnima dokazivanja. Praktičnost ima, ali na otvorenijim terenima i blažim usponima, čisto sumnjam da ima i približnu prohodnost kao recimo neki "obični" terenac (Pajero, Stari Landcruiser, G-klasa pa i Lada Niva).
Da imam novac kupio bih da isprobam, ali ne za apokalipsu :) Za apokalipsu toplo preporučujem nekog starijeg Japanca ili ako se ima love G-Klasu 4x4².
Dobar za lova.... ako lovis zmajeve
Ukraine like this, a lot
Spreman za Ukrajne 👀
Za 3. Svjetski