Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sklanjajte ovaj članak "drifter" Bevanda ako ga vidi kupit će i njega i šleper guma, naravno od naših para!
daj ga bosnji da mu ćuning uradi, duboke karambolke, led diode i karbon za marku i po
I ta marka i po... pivu sebi kupio...
muškadija napucava konjske snage, ženskadija se napucava silikonima... otišo dunja-luk u neku stvar!
Čelične felge i plastične grudi...i svi su digitalni električni...čni
Ovaj moze i po marsu sa ovom snagom sila gravitacije i nije neki problem
svake godine ga nešto tuniraju, a on kocka pa kocka
Obicni chip tuning koji normalno kosta max 1000 eura koji obavlja isti posao kao i ovaj cak mislim da kompanija kao sto je Race Chip ( koja je inace tata mata u ovom) radi komponente za ovakve komapanije kao sto je G-power, , Schnitzer. Lorinser, Brabus, MTM, ABT, Irmscher, Kleemann, FAB - design Prior design. Box jedinica od Race Chip ima cijenu od 700 eura a dobijas izlaznu snagu od 677KS i 914Nm obrtnog momenta plus sve mozes kontrolirati preko smartphona: potrosnju snagu obrtni moment.
Ja dok skupim pare za polovnu G Klasu u švapskoj , cijene im rastu umjesto da opadaju jbg.
Ja ovo mogu kupiti, samo nemam para!
jaci od sda
Bake na aparatima
Ide ko nevrijeme.
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaaa.
Dže'š sa Švabom 😃