Supersportski kompakt?
0
Focus RS sa 401 konjskom snagom
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh da Titan umalo zaboravih - samo cu ti reci sjeti se GT-a pa nakon sto se sjetis,i onda malo pogledaj svoju recenicu i poredaj modele po pravom redosljedu wink wink Ako vec nemas pojma o Fordu onda sigurno mozes i znas koristiti Google? Nije tako komplikovano :))
Motor nije Fordov. Motor je Volvov petak od 2.5 litre. To je isti onaj koji je u ST Mk2 gdje daje 225 ks. ST Mk1 je bespredmetno stavljat u kontekst ove price jer je to turbo nasvirani 2.0 Fordov cetverocilindras. Inace u orginalu u Volvou motor nosi oznaku T5 i ima 230 ks.
Do jaja :)
Naravno da je fordova masina , poslije mustanga ovaj rs je najjaca stvar koju je proizveo ford. Licno posjedujem Focusa ST-a 2.0 sa 190KS , ide veoma dobro ali naspram ovoga je 0.
A jel u njemu fordova masina?
ma golf 2 je zakon, a tek vozači...općenito njemački vozni program zahtijeva i poseban mentalni sklop, svojstven ovom podneblju.
ja sam to obrazovao :D i naucio narod da se krema za ruke stavlja na gume!!!!! nemoj da zezas, tako i treba :(
Mozda da ne kihnu - ko zna.
Neki dan sam vidio frajera u mahali kako stavlja kremu za ruke na gume od auta da mu ne ispucaju, radi se o golfu II NARAVNO
šta ti smetaju golfovi i Buća potok
ima boljih golfova 2 u buca potoku
Da sam ja ziv, moj Jugo bi bio bolji od ovog auta, isto kao sto je bio bolji od lade u svoje vrijeme :D
Ubio se za Ruska