Privlačan body kit
31

BMW Serija 7 izgleda agresivnije u ruhu Renegade Designa

D. B.
Najnovija BMW Serija 7 "zatalasala" je svijet automobila, no nisu svi komentari bili pozitivni jer je bilo i kritika na račun dizajna, posebno kada je riječ o entuzijastima.

Međutim, gdje ima kritika, ima i prilike za poboljšanja, a Renegade Design se prihvatio tog izazova i na svoj način poboljšao dizajn najnovije Serije 7 (G70) tkao što je pripremio noi body kit.

Paket predstavlja skladan spoj suptilnosti i agresivnosti, a dok je standardni dizajn izazvao podijeljena mišljenja, body kit uspijeva uspostaviti ravnotežu koja poboljšava estetiku automobila bez prevladavanja njegovog originalnog karaktera.

Renegadeov paket uključuje prednji lip spojler na braniku, stražnji difuzor, pragove, krovni i stražnji spojler, kao i rešetku hladnjaka te kućišta bočnih retrovizora. Svaka komponenta je precizno dizajnirana i savršeno se uklapa u postojeće linije automobila, a rezultat je kohezivan i prefinjen izgled. Kupci mogu birati između dvije završne obrade, elegantne sjajne crne napravljene od bazaltnih vlakana ili više premium karbonske.

Jedan od najprivlačnijih aspekata Ponude Renegade Designa je dostupnost širom svijeta. Bez obzira na lokaciju kupca moguće je dobiti ekskluzivni tuning paket i transformisati BMW Seriju 7 u istinsko umjetničko djelo. Tuner također nudi usluge montaže komponenti.

Zasad je paket dostupan za modele 740i, 740d i 760i.

Podsjećanja radi, sedma generacija Serije 7 debitovala je u aprilu i počela se proizvoditi u julu 2022. godine. Nekoliko mjeseci kasnije je BMW proslavio jubilej, a to je 7 miliona proizvedenih primjeraka Serije 7.

Vezani članci