Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je gotivno ovo voziti, a nasa raja se jos lozi na E36 i kamatarke neke haha, dajte molim vas razbudite se 2022 kuca na vrata
Drug ne moze ovo u nas raja priustit kad ovakav bmw kosta ko trosoban stan
Iskreno preruzno, kao da su ga englezi dizajnirali. Za 2020/21 veoma lose. Pogledajte sportska auta koja se prave u Ideenion u okviru Apolo org.
Ruzan i tacka, M8 je drama dobar auto.
nije dobar, nego dabar
Stroj,prelijep...
ako je ovo prelijep šta je onda f30, budi ozbiljan tatalni promašaj u dizajnu, uvijek su imali super prednji kraj ali ovo je fula teška, izgleda ko dabar
ovo više ne liči na bmw, isto neka mješavina azijskih auta tipa mazde , a grill su posebno upropastili, ne znam zašto su uhakali.
Pogledaj grill starih BMWa iz 30-tih i sve ce ti biti jasno