Triglav BH kasko osiguranje
0

Triglav BH osiguranje vas nagrađuje za pravi izbor

Sponzorirani članak
Nov ili skup automobil često izaziva nesanicu i brige. Riješite ih se pravim potezom! Početak jeseni Triglav BH osiguranje je iskoristilo da vas iznenadi sa novim pogodnostima na području auto kasko osiguranja.

Ugovorite policu auto kasko osiguranja kod Triglav BH osiguranja i postanite vlasnik vrijednog poklona.

U zavisnosti da li se odlučite za jednogodišnju ili višegodišnju policu, vaš izbor - Triglav BH kasko osiguranje, nagraditi će zaštitnim uređajem od krađe vozila ili paketom obavezne opreme za vozilo.

Da biste potpuno zaštitili Vaš automobil od mnoštva rizika izaberite snažnu i pouzdanu osiguravajuću kuću. Za razliku od automobilske odgovornosti gdje niste u mogućnosti izabrati osiguravajuću kuću koja će Vam nadoknaditi štetu na Vašem automobilu, ovdje je izbor vaš.

Potpuna sigurnost jedino je moguća uz policu Triglav BH osiguranja. Auto kasko osiguranje je dobrovoljno osiguranje motornog vozila sa svrhom naknade štete na vašem vozilu, nastale u saobraćajnoj nezgodi i onda kada ste vi za nju odgovorni.

Auto kasko osiguranje obuhvata pokriće većine šteta na motornom vozilu prouzrokovanih za vrijeme vožnje, u mirovanju ili na parkiralištu. Uz minimalnu premiju i iznimno povoljne uslove plaćanja, osigurat ćete svoj automobil, koji to i zaslužuje s obzirom na uloženi novac. Puno kasko osiguranje sa uključenim rizikom krađe pokriva štete nastale zbog saobraćajne nezgode (prevrnuće, udar, iskliznuće, survavanje i sl.), požara, groma, tuče, oluje, eksplozije, pada ili udara predmeta, zlonamjernih postupaka trećih lica, krađe, provalne krađe i otimačine i ostalih ugovorenih rizika.

Premija zavisi od vrijednosti vozila, godine proizvodnje, obima pokrića – odnosno od toga koje rizike klijent želi pokriti zaključenom policom kasko osiguranja, te da li je ugovoreno osiguranje s učešćem ili bez učešća u šteti.

"Kreiranje sigurnije budućnosti za naše klijente je cilj kojeg ostvarujemo svakodnevno. Kako biste brzo, jednostavno i povoljno osigurali svoju imovinu, na raspolaganju su vam naše motivirano osoblje i inovativna rješenja. Uvažavajući Vaše želje i potrebe, zajednički ćemo izabrati najprimjereniji oblik kasko osiguranja za Vaš automobil", istakli su u Triglav BH osiguranju.