Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast onome ko je pisao ovo i uložio trud da ovo sve napiše jer je večini ljudi mrsko ovo da pročita a ne da napiše. Zaista je žalosno što od korone nema nikakvih brdskih trka pa čak ni na Igmanu i Hreši. Bar se Kraiška zmija drži ali i to je upitno koliko će još dugo ako se nešto ne poduzme. Drago mi je vidjeti da se neko brine za ovakva pitanja
Ko svakodnevno savladava Mahmutovac u januaru,taj je pravi šampion autosporta,ekstremni sportista i lokalpatriota.To je avantura!
Logično je da se Cazin boduje za hrvatsko prvenstvo, to je svakako hrv. zemlja oteta od Turaka kojima se nažalost priklonio dio lokalnog stanovništva, a vrijeme je učinilo svoje. Tko se ne slaže nek pogleda kartu.
Bravo Hoti legendi! Sramota koliko je zanemaren ovaj sport!!!
Zahvaliti Geri i kompaniji
Prvi su pokusali sjediniti nemogucu drzavu, prvi i odustaju... Ako se opet bude pratilo...
Šta će seljoberima staze zvanično auto moto trke Imaju oni gradske trke i staze. Gaze i progone pješake i vozače sve dok ih neubiju ili barem preplaše. Policija ne može ništa i mora da ih tolerira jer su to od "onome" mu ga tamo rod ili šta već.
Nema veze zato se uvodi nova disciplina. Koliko puta insan pada na sedždu u 2 minute. Pobjednik osvaja Kur'an na bosanskom.
SDA, SDS, HDZ... SNSD... To je ljudima ovdje bitno, hahahahaha
Zemlja podobna za korupciju i okovana kriminalom.
Grobar BiH automobilizma je Elmedin Bajramović sa satelitima. Aletu Hasanbegović je najvažnije bilo otići u Monaco na godišnju svečanost. Tu je BIHAMK plaćao i frak za svečanost. Osim njega tu je i "narodni tehničar" Ozren iz Tuzle. Pa BIHAMK je imao "svog Hrvat"
BIHAMK-ov Hrvat je bio Romeo Zelenika u Upravnom odboru. Imao je i "svog Srbina" u ex gradonačelniku B. Luke koji su imali redovna mjesečna primanje. Pokojni Stanko iz Ljubuškog je bio istinski prijatelj automobilizma. Zato vozači tipa Fadil Kadić, Neven Šandor, Zakir i ostalu nisu mogli prići "sofri". Ovdje FMUP, pod uslovom da ministar nije SDA ali i SIPA imaju posla i, ha, haj... Usput pretresti i Federalno ministarstvo prometa iz vremena Bijedića
Ima i toga. Sportisti su "dosadni" elemenat u ovom grobadkom SDA preduzeća!
Protektorat bio i ostati će još neko vrijeme.
iduca disciplina:bacanje pogleda u vis!
Ti odgovorni uhljebi, koji cak nemaju ni kupljene diplome (posto su nesposobni i to da nabave) se samo sepure u foteljama i boli ih neka stvar sto sve propada
Para nema a ne zna se kad če ih biti .