Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reno, pa jos i sport. Samo za budale. Nema bez svabe nista.
Klio bio kantusina i uvijek ce biti
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Hadžikadić je jedini stvarni nezavisni kandidat sa kapacitetom da napravi zaokret na političkoj sceni BiH. Realno, sve ostalo je manje-više stranačko - i zna se čiji su poslušnici. Mirsad Hadzikadic DANAS 20.9. u 19:30 h u MZ Hrastovi/Mrkovici, SARAJEVO govori o Putu ka novoj BiH. Dobro dosli!
Dali vam svima po 20 KM da po cijeli dan iste komentare pisete, siguran sam da ce doticni osvojit najvise glasova sa ovakvom promocijom..
Bas stvarate kontra efekat smetanjem po klixu....