{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Toyota u BiH pripremila "EKO poticaj" do 7.800 KM

22.7.2016. u 15:52
2
10
Toyota u BiH pripremila "EKO poticaj" do 7.800 KM
2
Toyota u BiH pripremila "EKO poticaj" do 7.800 KM
Toyota u Bosni i Hercegovini odlučila je inovativne hibridne automobile učiniti pristupačnijim, te širem krugu kupaca približiti sve prednosti ove napredne tehnologije.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Iako je Toyota već punih 19 godina lider u proizvodnji hibridnih automobila koji kombinuju prednosti električnog motora i klasičnog motora sa unutrašnjim izgaranjem, te jedina ima ponudu gotovo svih svojih modela sa ovakvim pogonom, činjenica je da u Bosni i Hercegovini takvi automobile čine vrlo mali udio ukupnog broja prodanih novih automobila.

Razlog je vrlo jednostavan, dok u ostatku svijeta za kupovinu štedljivog hibridnog automobila koji ima vrlo niske emisije štetnih gasova kupac dobije značajan poticaj od države u vidu poreskih olakšica u Bosni i Hercegovini hibridni automobile su tretirani kao I klasični, te u konačnici njihova cijena rijetko opravdava kupovinu.
Toyota u Bosni I Hercegovini je zbog toga odlučila preuzeti stvari u svoje ruke, te su u svojoj režiji pripremili “EKO poticaj”.

Za sve kupce koji aktivno koriste nove tehnologije, brinu za okolinu i želi promovisati takve vrijednosti Toyota ima savršen hibridni automobil. Bez obzira da li je riječ o malom gradskom automobilu, porodičnom kompaktu ili limuzini, pa čak i o velikom SUV-u kao što je RAV4, Toyota ima u ponudi njegovu hibridnu verziju i sada su svi oni znatno pristupačniji.

Toyotin EKO poticaj može iznositi i do 7,800 KM, te će definitivno učiniti njihove hibridne modele primamljivim i na našem tržištu, te bi ovo mogao biti prvi veliki korak našeg tržišta prema savremenim tehnologijama koje su u ostatku svijeta već odavno dokazale svoje prednosti sa preko 8 miliona prodanih hibridnih modela.

Toyota BH također nudi svim potencijalnim kupcima da besplatno isprobaju Toyota hibrid.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: