Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Morali prodat kad je z4 bmw propo ko zeton
I nije joj mjesto na javnim cestama, oskrnavljen imidž legendarne Supre iz devedesetih, na ovo bukvalno možeš zalijepiti Hyundai znak - više bi pristajalo plastičnom dizajnu.
To je veliki uspjeh, Napravit auto koje se Nemoze koristiti po javnim cestama lol
pojačaju 90 konja,ne može na drum,a auta po 300ks više lagano registrujes
smece
Da mi je jedan krug. Ružno i opako auto.
Zato sto jede svabe ko malu djecu hahaha
Po čemu zaključiste sviju vam,da se ne mogu koristiti na cesti.Ogromna je razlika između "neče"i "ne može".Po svemu pročitanom zaključio sam da je napravljena za trkače staze,ali nigdje ne piše da se ne može voziti van nje.
@zejz1978 kako ces preci preko lezeceg drota??
@zejz1978 očigledno ne umiješ razlikovati ć i č pa si odlučio sve pisati sa č hahah umjesto da naučiš razliku, to je tužno