Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudski je priznat grešku, i na tome sve pohvale za Japance, Korejance... Europljani to neće nikad, uvijek je neko drugi kriv, npr. vozači, servisi itd
@MalcanskiBerberi Volkswagen je napravio najveću aferu sa ispušnim plinovima na svijetu tako da ti ne pije vode hvaljenje sepeta od auta samo željni dokazivanja svog statusa u društvu jer imaju komplex radi nečega (npr.dolazak sa sela u grad) kupuju VW kante. Nekad je bio uspjeh voziti Golfa ili Passata jer pored Lade, Fiće, Stojadina ili Yuga to je bio vrh ( TAS -VW Renault Novo mesto i Citroena iz Slovenije.
Ovo je slika forda!!!