Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd ti seljaku i primitivcu objasni sta je limuzuna?! On kupuje auto za kojim se trebe i komsiluk okrecu. Bolje Audi sa 200.000 km na satu nego nov Renault, hahaha, nemam rijeci.
A ti kad kupujes ne gledas dal ne ce se trebe okretati 😀
za ove pare ovaj uzdignuti megane i nije puno naspram konkurencije.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
vozim kadjar dci 2017 godiste, pre njega sam imao daciu daster dci, nikad vise al nikad vise ga nebih kupio, em je krut, em mu je komfor nikakav, em je uzak i tesan u kabini.......3 . dacia bolja od njega, ah da farove sam mu dosad zbog kondenzacije vec dba puta menjao, sva sreca pa imam garanciju jos uvek tako da me to nije kostalo nista.........bljak auto
@sasa, bern Odlično si napisao kom, sad kad kupis polovno nema više da mjenjas farove u garanciji, nego lagano, plutajuci zamajac, turbina, lafeta itd. Iz svog džepa. Ti bi da kupis novo za 25K, i da bude bolji od Volva od 100K. Koliko para toliko muzike. Al odlično si napisao, srećom pod garancijom pa te ništa nije koštalo.
Bil prodo?
Teski plastikaner za naivne i neuke. Nema bez svabe nista.
Mislim,žena može biti i sa sela,al auto mora biti iz Njemacke 😁
JA SAM SELJANKA SA SELA
Vidi plastike rodi majka :D
40 milja i sve da ti se vrti u glavi od mc stojana kcerka ti nike svetica lozi je bmw 5 xD
Kakvog audija mozes uzet za 40 000. Nije lose svana al unutra bezveze.
Kakvog audija mozes uzet za 40 000. Nije lose svana al unutra bezveze.
Kakvog audija mozes uzet za 40 000. Nije lose svana al unutra bezveze.
polovnog sa 200.000 na satu.
Dzaba sve to kad se ni jedna treba ne okrece za Renoom, Pezoom, Citroenom i japancima. Zna se sta je auto, BMW, Mercedes, Audi
@des721 a sta ti vozis,ko da gledam bmw 2.0 dizel