Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast za Renault...vozim Scenica III iz 2012 godine...kupio sam ga prije 2 godine, zamjenio ulje i filtere i nisam u njega uložio ni marku više
@Roentgen79c - Uz duzno postovanje, ulozi malo , mali servisi ne spadaju pod odrzavanje automobila vec motora.
Ako cemo iskreno renault je nuzno zlo i njihov motor 1.9dci Ponavljam samo iskreno.
@grofy - Iskreno si ti jedna velika budala
Renault izgleda prestao proizvoditi kontejnere na tockovima a poceo praviti auta. Odlican dizajn ovog i clia prosle generacije.
Nisam nikad vozio,niti cu ikada voziti francuze.Pitam se samo zasto su kao prvo jeftinija vozila od npr.njemackih vozila?Druga stvar,zasto im cijena toliko pada nakon izvjesnog vremena,vise nego u odnosu na neke njemacke marke vozila?Pitam jednostavno zasto?
Lupaju minuse,a niko da konkretno odgovori na moje pitanje!?
@korisnikBAA Ja bih ti objasnio ali bi morao poznavati ekonomiju, tržište, sistem nabavke i distribucije dijelova i opreme, način prodaje, podsticaje države, R&D, marketing, nacionalni ugovori. Da znaš nešto od ovoga, ne bi postavio takvo pitanje
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
i sta kazete. jel dobar
U zadnju godinu-dvije postao sam strasan ljubitelj Renault automobila, Clio je fantastican.
Mora da si prije vozio Fiata. Clio kanta plasticna ko i svi francuzi
Ovi iz gornjega entiteta kažu samo RS Clio ništa drugo😂
Bolje imat narkomana u kuci nego Renoa ispred kuce, jeftinije...
hahahahahah
Ali dobar dobar.....ovaj komentar vrijedi,ali bas vrijedi.....jako metaforicko izrazavanje....hahhaha