Idealna ulaznica u svijet sportskih automobila
0
Vozili smo Nissan 370Z
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast na fotografijama i clanku!!!
ma japanska auta su kao stvorena za ulicu,pogledajte samo nissana gtr-a,auto koje ima 400 ks ostavi bez problema bugatti-a vejrona koji ima 1015 ks,jednostavno su savrsena za ulicu nije ni cudo kada imaju ubjedljivo najjaci prenos,svaka cast i amerima i njemcima ali sto se tice ulicnih auta tu su japanci nenadmasivi
lijek za srce i dušu
u jbt, sta je ovo?
extra mašina!!!
zamisli jos ovaj 370z nismo tuning =)
U USA kosta $31,200.00 sa porezom i svim exskluzivnim poboljsanjima kao sto su Navigacijski sistem zadnja kamera i ostalo cijena je oko $36.000,00, kamate su 0% .Ovo je izvanredan automobil.
kaze...iz Zagreba je i ocdje je na kratko...
Cuj BMW kocka. Je si ti ikada covjece sjedio u M3. Ti nemas pojma sta je auto ako mislis da ovaj Nissan moze da se spomeni i u istom dahu kao M3. Ja vozm G37 - Infiniti, ali M3 je zakon, da ne pricam o M5. /// == Zakon.
Slike su....nema dalje! Fantazija!
fotografije su sjajne! konačno!!!
nikako da svarim ove Zg tablice.......
Odlicna fotografija
gdje ce ga po ovim rupama i balegi vozat na ilidzi
104.500 KM? Pa moj TRAKTOR je bio skuplji... Grohotom se smijem, grohotom, ha-ha, moj mercedes vrijedi 5 ovih \"igračaka\"! Kad\' ga ja raspalim po najskupljem auto-putu u svijetu, pa malo po svojoj selendri koja sada ima bolji i deblji asfalt od Njemackog autobahn-a!
Dobar clanak! :) Konacno!