Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za te pare kupiš bmw 5 ili MB - E klasa ili audi A6 da zviždi sve premium klasa vozila. ovome je sudbina kao fetonu. super auto ali čačka u klasu kojoj ne pripada.
po čemu ne pripada? U glavama možda
dobro si to rekao...prava rijec.ČAČKA.... :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dati 130 000KM za auto i onda ne mozes u grad uci jer je dizelas...stvarno precjenjeno.
sve što ovoj planeti treba: još jedan vw tdi. lijepo je vidjeti da svi na svijetu (osim fiata) pokušavaju izbaciti hibride, plug in hibride i na struju auta a vw forsira svoj staaari 2.0tdi.
@preludezalude U koji grad? Euro 6 je i koliko znam.za sada moze u svaki grad.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kvalitet, vrhunsko auto
Treba uzeti papir u Nahorevu pa lupiti 130k u fauve
Treba ovo kupit :)
dam 130000 i imam vw pa nisu normalni
narod ce od svoje crkavice odvojot za nase drage politicare obzirom da im je poso tezak i umno i fizicki, jadni nek im je udobno i dobro i da imaju najbolje uslove za svoj tezak (ne) rad...
preskupo
100 km/h vozi gdje je ogranicenje 40 .. fino fino
gledam i ne vjerujem
Sve je dobro dok je novo al jel presao 3 godine onda pocmu zajebancije, ode ono ode ovo bez kompjutera nista odraditi a djelovi od 1000km pa gore, pa ko voli nek izvoli, sve su to postale same prevare samo da se zaradi sto vise!
A7 je A7.. sve ostalo je blijeda kopija!
Smijesno
120k KM za enterijer koji nije promijenjen još od passata iz 2004.g. Za ovaj novac nova BMW petica g-30, koja je miljama daleko od ovog passata, po svemu. fkt. ne kontam ove fauevovce...
svakako će ga kupovat političari i direktori kao službena auta od državnih para, neće ovo niko privatno uzeti
das ovolike pare i onda kada vlada kantona Sarajeva opet uvede par nepar tablice svaki drugi dan vozas auto....
svakako će ga kupovat političari i direktori kao službena auta od državnih para, neće ovo niko privatno uzeti
Za Euro 3...ovo je Euro 6
Bit ces i ti 10000 KM...
potpun promasaj,dati za folcvagena 130 k i onda citavu noc drezditi kraj prozora kad ce naici lopovi.
@ApsolutnoRomanticno Takve su sada cijene. A koima za novo auto ima i za GAP osiguranje. Ja u svoje najerno nisam ugradjivao gsm,gps ili radijski tracker. Ko mi ga mazne do 3 godine dobijem placene pare -5%. 😉
svakako će ga kupovat političari i direktori kao službena auta od državnih para, neće ovo niko privatno uzeti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Necu cijenu komentarisat niti se izjasnjavat sta je bolje jel ovo ili A5 ali jedno moram reci. Nema sanse da se sa svojih 195 cm smotam unutra. Pa vuse mjesta za glavu ima vw UP ili fiat Panda. Kome oni prave ova auta. Sve manja i manja. Diskriminacija cista.
Izvini, ali griješiš. Sjedio nazad sa svojih 198 cm. Niti mi je bilo tijesno oko nogu, niti oko glave.
@traveller De se ti izmjeri jos jednom. 😂. Evo ti placam 10 piva ako sjednes iza mene. A kad sam rekao sjedit nisam mislio lezat. Jer kad vozis mjesecno 5-6 hiljada km boli sija boli sve. Sjedi u sharana pa ces vidjet koliko imas jos iznad glave i sta znaci sjedit a ne lezat.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zadnji dio mercedes sa strane audi a5 prednji dio malo baca na novog audija