Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino je jos Toyota ostala normalna sa cijenama, a kvalitet je daleko iznad ostalih.
sta je ostala normalna svega ti? Cijene ko i ostalih crossovera na bazi b segmenta. Nekad si mogao Passata kupit za ovaj novac. Ovo vise nije normalno.
@sugardaddy Svi su cijene podigli u nebo, ali opet bih prije uzeo ovu Toyotu sa ovom opremom, nego Golfa klotaru za istu cijenu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
treba kupiti auto da je solidan, da moze da te odbaci od A do B, da je udoban i da ne trosi puno i to je sva filozofija oko auta
Ok , I po tebi to je?
Sto se ona zabila u banku zna li ko? Pusti Toyotu
treba kupiti auto da je solidan, da moze da te odbaci od A do B, da je udoban i da ne trosi puno i to je sva filozofija oko auta
Jednom Toyota vazda Toyota
čitaju komentare, dobri su 😆 Baš neki dan je neko kritikovao što još uvijek nisu napravili recenziju za Yaris Cross
Kako samo moze bita ovako ruzna??
Toyotin dizajn i dalje ostaje "problematičan"
Ono sto je u Evropi problématique, mozda nije u Japanu I Americi?
Čim pročitam 3 cilindra - tu se čitanje završava. ☝️
Pojma ti nemaš. Pogledaj u koji segment spada ovo auto
Ova auta sva na isti fazon