Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stariji model je dosta čvrst , neudoban i tvrd na rupama, čak i malim neravninama.
Kome se ne djasvi nek ne komentarise. Ako vam se svidja Golf, aferim eto vam Golf, svidja vam se A4, aferim eto vam A4. Meni se licno svidjela na prvi pogled, otisao provozao na testnoj voznji, uvjerio se da je odlicno auto i narucio, sad zeljno iscekujem da dodje iz fabrike.
Ofirna kopija audija A4
Šta tebe briga kad nećeš imati ni nju ni A4....
Od milona zivotinjskih vrsta oni stavili ZELENOG HOROZA BOG TE SISO!!!
Ovo auto se najavljivali pa skoro godinu dana prije nego što je krenulo u prodaji i moram reći da sam očekivao više. Unutrašnjost je dobra, solidna, za te pare i ne možemo očekivat kožu alkantaru i imitaciju drveta, ali solidna jedna unutrašnjost sa nekim tehničkim dodatcima koji se nisu mogli naći na prethodnom modelu. Prednji kraj isto OK, dodali su i LED pozicije, malo drugačija maska, više izgleda kao facelift al ajde. Ali zadnji kraj ne mogu svarit nikako. Definitivno kopija stare A6-ce, samo što je A6-ci to stojalo, a ovom autu nešto ne ide i bog. Generalno mu fali ono "nešto" i prije bih uzeo stariji model 2011/2012 nego ovaj novi,
Za ove led diode moraš doplatiti.
Unutrašnjost vrlo slična prošlom modelu. Vanjština tako, tako nekako mi se više dopadala linija na prošlom modelu. I još nešto ne Kontam koja je razlika između Octavije i ovog novog modela ne mogu da se sjetim kako se zove? Izgledaju skoro pa identično.
Unutrasnjost 90% ista kao i kod starijeg modela!
45.000,00 KM i strahuješ da će te vibrirajući retrovizor mlatnuti u glavu !? http://www.youtube.com/watch?v=yyyiXhALQ4Y