Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda ovako fino, ali kada dođeš u radnju i hoćeš osnovni model, izgledat će kao seat arona. Ko je vidio zna o čemu pričam.
Dobro i kvalitetno auto. Što bi se reklo pravo porodično. 50000 je preskupo, al opet kad pogledaš da isti ovakav ili čak lošiji VW košta 15000 više onda to nije skupo. Može se ovo spustiti na odličnih 40000 uz ukidanje panorame, manjih felgi itd. Za ove pare je bolje kupiti Peugeot 2008/3008 sa puno boljom završnom obradom, a dobiješ ljepše auto i iznutra i izvana.
Sva auta iz VW koncerna u osnovnoj opremi izgledaju ko najobičnije gowwno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakvo porodicno auto, gepek ko sepet jbte!
auto za markaše
Jeftina unutrašnjost!
koja je ovo po redu skoda q....q (dodaj u sredinu sta hoces)? preseravanje i stancanje auta za napacene nesretnike koji hoce da voze auto koje niko ne vozi jer je tek izaslo...
Kraj krajeva,šta se palite na Auta i cijene????? 95% Stanovništa u BiH,jedva sastavlja kraj sa krajem!!!!!!
novo auto = najgora moguca investicija
@ForrestGumPP Auto nije investicija osim ako nemaš firmu.
Dobro auto, sve su škode sad super i dizajnerski i što se tiče kvalitete. Ali škoda se polako gubi u ovim modelima, naročito dajući slična imena (kamiq, kodiaq, karoq) i sad malo ko može razlikovati i pamtiti ove nazive, a velika je razlika između kodiaqa i kamiqa, pa sigurno vlasniku kodiaqa neće biti drago kad neko pobrka ova imena. Scala je bila potpuno nepotreban model, što se i vidi po prodajnim rezultatima. Nekad je manje (modela) više zarade..
Ma za ovo je reno kadjar mercedes
Ovo nije vidjelo porodičnog auta ker je premalo. Za ovo reći da je porodično može samo neko ko nema porodicu ili ko se ulizuje Skodi.
Hyundai "kona"...
@PunjenaPriglavka ako se zove kona Hyundai ondak je ok, inače🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻
Auto zvano nidze veze ako je ovo porodicno ja sam slon(mozda za kineze njima je ok svi su minijaturni) jos 50k ma hajte molim vas!
Za 50 K mogu kupit belu ladju druze moj.
gledaj komentara vozača golfa 2 o kvaliteti škode hah. Imam superb ne bi se postidio pored audija i mercedesa nekog
@paShha superb je super auto, a minuse daju ovi što ga nikad nisu vidjeli, a kamo li provozali. Najbolji omjer kvalitete i cijene, bolji komfor nego u passatu, a kvalitet u najmanju ruku isti. Uživaj!
Pametniji ljudi su izračunali da se ne isplati kupovina novog auta pa nek prica ko šta hoće, a oni sto hoce da im miriše na novo samo da znaju da je izmisljen miris koji tačno tako miriše ☺️,nije zahebancija...
Skoda ostaje Skoda. Jedino sto su poboljsali u zadnje 6-7 god je dizajn al zato cijenu prilagodili premium segmentu. Samo sminkanje a cijena nerealna
1.0 je malo i za citygo