Visoka klasa po cijeni kompakta
0
TEST: Renault Fluence 1.5 dCi Dynamique
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AUve5G mmuxgnliwwcx
It is really astsiiohnng to find out that there is no detailed test drive review for New Skoda Fabia 1.2 MPI (PETROL). Can anybody througH some light why there is no detailed review by anybody so far(to the best of my searching ability) for this particular car where there are detailed reviews for other cars launched much later by the same company and others!!!!I will be highly thankful if anybody can let me know of any detailed review about the NEW FABIA PETROL either in the net or in any magazine.
Koja gomila nebuloza od Bunjinog malog...Ja sam u meganu vec 9 godina, i prosli i ovaj zadnji model, kupljeni i servisiraju se kod Bunje. Dobro neko rece - otidji u Ford ili ASA-u, pa onda pricaj o skupoci. Tamo je obicni servis za Oktaviju, sa zamjenom ulja i filtera 350KM. Kod Bunje za Megana - 190. A sto se kartica tice, opet glupost. Pa preko interneta se od Rusa moze naruciti elektronika za bilo koje auto, a kosta od 15-20 milja EUR. I upravo je to nadjeno kod onog lika sto je pao nedavno - namjenska elektronicka djidja za Megana i Golf 5, koja u roku 10 sec. nakon ubacivanja ocita kodove i onda samo pali i vozi.
kakav renault , dacia je ista kao i on samo sto je jeftinija manje luksuznija itd .. i naravno puno manje se krade ;) to je pristupacno auto za Bosance , vozis auta za 14 000 novo ;) ..
jucer se vozih u ovakvom taksiju i pravo je udoban
Ljudi, jel ovo test Renaulta ili Bunje?
Covjek je u pravu za kradzu Renaulta..prosle godine za noc je u Sarajevu ukradeno 10 Renaulta.Cak su iz Francuske dolazili inspektori Renaulta jer su ulozili milione u sigurnost auta,na kraju se ispostavilo da je Alen Hodovic (amidza mu je Bunjo),prodavao auto-mafiji kodove za Renault vozila..ma covjek nema koga nije zajebao u Sarajevu..klasicna varalica..
~~~NEW: http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/
bunjin mali je u pravu kupio sam 2 renaulta kod bunje ali vise necu nijedan nikad !!!! u servisu samo jedan covjek je kompetentan a ostali su dundzeri koji su se ucili na golfu 2 !!! veze nemaju i lopatom uzimaju al zato odes kod edvina fino i sve u po cijene
ne kaki ziv bio. vidi se da nisi bas dobro upucen.
Uz sve komentare nisam mogao ostati suzdrzan ovom zadnjem komentaru! Prijatelju ja stvarno ne znam sta tebe muci uglavnom znam da ja i sva moja familija vozimo vozila kupljena kod Bunje i tu ih i servisiramo i nemamo nikakvih problema! A o kakvim ti deranjima pricash stvarno mi nije jasno otidji malo u ASU ili U FORD pa uporedi cijene. A sto se tice kartica vidi se da nisi upucen uopste ja sam se vec raspitao karticu i ako hocu da porucim iz ovlastenog servisa cekam na nju ravno 20 dana jer dolazi iz francuske iz jedine tvornice gdje rade kljuceve i kartice tako da ti ta prica o bunji i prodaji kartica je u najmanju ruku smijesna. Uz duzno poštovanje raspitaj se malo prije nego krenes komentarisati....
Adi, to je osnovna oprema u paketu Dinamique, imas sve na www.renault.ba
nije mi jasno, jel ovo osnovni paket ili dodatna oprema il se mozda u textu zeznuli?
Zaista odlican test, bez nepotrebnog podilazenja...
Sve čestitke novinaru na jednoj od boljih recenzija koju sam pročitao na netu...