Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
0 maraka? To može ako ti neko drugi plaća račun za struju....
@KeyserChoshe kontaju da su u HR gdje su punionice još uvijek besplatne
@KeyserChoshe 0 maraka imam. Jos mi samo fali skuter
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Naslov 0 KM, opis 5.890KM. Dame i gospodo .. Klix.ba
@33stil Govore o cijeni punjenja, ne o cijeni skutera. Mada se i punjenje plaća...
Sve u svemu clickbait
Vrh ali puno 6 hiljada
Napisali su svasta...udrobili svega...Medjutim po cemu je ovo bolje od recimo vespa 50ccm. Tradicija od 50g, trosi 2.9l/100km. Cijena u rangu sa ovim (ako ne i jeftinija), provjeren kvalitet, 12-incni tockovi sto je velika prednost, metalno tijelo minimalna upotreba plastike. Dakle, ne moze se porediti
Ovo je super za one koji imaju brzu dostavu po gradu. :D
Snaga motora 2000W a izlazna snaga 3kW?! Ma jel moguce
Citas komentare i ostajes bez rijeci!!!! Niko da napise nesto afirmativno i lijepo u ovoj prici za prvi BH skuter. Dali su pljuvali Rimca??? Covjek je napravio najbolji elektricni auto na svijetu kojem zavide i najveci automajkeri. Bravo za BH skuter, nadam se da necete stati na njemu, puno srece i uspjeha u daljem radu. Cim skupim 6 milja kupujem ga 100% akoBogda.
@adidasoni Rimca ne da su pljuvali nego po komentarima na indexu i slicnima bi čovjek rekao kako taj prodaje nešto iz topshopa
SAMO PIAGGIO HI-PER 2 MASINA, 4 KW 50 KUBIKA, IDE KO RAJA U NJEMACKU, 90 S DVOJICOM, KAKVA STRUJA, NA STRUJU SE ORASI MELJU U PM
Koja je buka ovog skutera? Pošto je električni, ne bi trebalo da je ima? Jer ovi mikser skuteri po gradu su bučni. Domet jednog punjenja od 3.5 sata je 70 kilometara?
@šefica Kakva je buka kod ovog skutera*
@šefica, skoro pa bescujni.. u nova el-auta će se ugrađivati alarm koji će se aktivirati kada se približavaju pješacima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A mozete li nam reci koliko su servisi za ovaj Skuter....da ne ispadne skuplja pita od tepsije na kraju !!????
Dizajn onako.Mogli su vala i bez tih tapiserija.
Čuj nula maraka, jedino ako na njemu napišem Aluminij Mostar.
@zmajcekSaUne Hahahahahaha, vrhinjo!
Ima li išta na svijetu da ovim nihilistima valja..ja bolesnih majko mila.
Hebo ovo, nema do auta dizel skinut dpf pa zapusi crn dim iz auspuha cijelo naselje se pogusi.
Super je, da smo svjesniji vecina bi vozala ebike i eskutere, vecina nas s posla na posao ide sama u autu, zagadjujemo okolinu bespotrebno, pravimo sebi troskove bespotrebno. Treba se drzava ukljuciti i dati popuste na registraciju ili trajnu registraciju, napraviti parkinge za ovakva vozila.
@Sultan i 59 drugih u bosnu se ide sa autom u pekaru. dze ce komsija vidit da pjesacim 20 m .
I ja tako predjem sa autom. Kad malo ukradem od starog. Idioti
Nikad ništa nije 0 KM....sve košta, zapamtite to.