Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novi Lav 508 je top ali nikako tih para nije vrijedan
@Egle-begle papci Po čemu? Vrhunski materijali, vrhunski dizajn i interijer, odlični motori i prvoklasna udobnost. Peugeot očito više nije budget brend kakav je nekad bio.
@Egle-begle papci VW sigurno nije vrijedan para za koje se nudi. Nekad je bio, ovo danas sigurno nije. Za cijenu osnovnog modela Golfa 7 sa 1.0 agregatom, dobiješ skoro full opremljenu Toyotu Auris. A sa Toyotom si miran do buboke starosti, samo uredno servisirati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za ovim ce se ljudi okrenuti na ulici, a passat 6,7,8,9,10 ne zna se vise koji je koji. A ni motori im vise nisu sto su nekad bili.
@boshniak ti si pretpostavljam imao sve nabrojane passate! Ne lupaj!
Ovaj Peugeot je direktna konkurencija VW Arteonu, a ne Passatu. Arteon je sasvim sigurno kralj svoje klase, bez premca i u dizajnerskom i tehnološkom smislu. Ali vrijedi istaći da je i 508 izrazito lijep automobil.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Opet francuzi prave auto s kljovama i mini kontrol tablom kao da je fico!
@mozebitbude ta kontrolna tabla je bolja od one u spejs satlu ili stelt avionu ...
Na prvi pogled ovaj im model mami pažnju, ali, ovo je francuska lijepo upakivana kanta. Znam da se većina ne slaže sa mnom ali ko god je imao imalo novihe francusko auto gdje ima puno elektronike zna da sam u pravu. Dizaj je fin i unutrašnjost im je možda i lijepša od njemačkih auta, udobnost, potrošnja nema problema ali elektronika im je mana, nakon 2 godine max sve se poćne kvarit. Fap non stop moraš mjenjati, ovo auto smiješ samo uzet novo i prodat nakon godinu ipo.
@SaburlijaFederacija Nemas ti pojma. Neobrazovan i glup
@SaburlijaFederacija haha de molim te sta si vozio. Megana iz 2004?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nova Kia Optima ce sve to pomesti, i 508 i Passata kao i komoletnu srednju.klasu automobila. Koreanci se ne sale, znaju sta rade, bas kao Japanci, samo sto.Japance handri dizajn, dok Koreanci orave prlijepa auta.
Puno skalamerije đida miđa dispeya žarulja sto odvracaju pažnju vozaca samo brzinomjer obrtomjer i gas😎
@Schumaher informisi se sta sve ima ovo auto glede odvracene panje vozaca ....od pracenja znakova ogranicenja brzine ...pracenja trake ...pracenja auta ispred ...pracenja auta koje je proslo u preticajnoj traci ...nemogucnost da opalis koga ispred sebe ....night vision ...glasovna upozorenja o preuzimanju komandi i sta sve jos ...neprebrojivo !!!
Ako si nekad vozio peugeot onda znas o cemu pricas... Nikad peugeot nece biti blizu samog vrha...
@obuzdanL upravo tako PEUGEOT JE VRH !!!!!
E za ovim bi se okrenio na cesti i komentirao...
👎(Pre)Skup
Ja ne znam sto uvijek testirate najskuplji model
2 godine garancije je katastrofa
Peugeot nije varao kao ostali sa dizelom, prsle godine je Peugeot najvise auta u EU prodao, tako cifre kod nas u njemackoj, sad su te na redu koje govore da je Peugeot kanta
KANTA več šta,svako novo Auto je dobro ali se nakon par godina vidi šta je dugotrajno i kvalitetno! a tu budu pretežno razglimani i ofucani, tako i Francuzi o žabarima i ne govoriti!!!!!
Kao sto rekoh pricaju oni koji ovakva i sl auta gledaju samo na slikama i onda komentarisu
gdje su žene na slikama
Da sakriju logo mozda bi se neko i okrenuo za autom.
Danas sjedio u jednom.Glupljeg volana nisam vidio, kocka ured.Dizajn je petica.
Pa vi mora da se šalite ? Ovo francusko smeće da se prodaje pored tolikih Lada i Yuga..
@BosanskiSrbin onda nikad ne vozi BMW, jer pezo i bmw suradjuju sta se tice motora...a cak BMW ima djelova ( FAPa itd) od Pezo
Za ove pare... RAV4 Hybrid. Vise prostora, ista oprema, vise snage, potrosnja ista.